Over ons

OVER ONSGoede zorg vinden wij heel belangrijk, professionele en kwalitatieve zorgverleners leveren immers een behoorlijke bijdrage aan zelfredzaamheid, herstel of aan het welzijn van zorgvragers.


Back to basics! We care you care houdt zich bezig met het geven van goede basiszorg trainingen aan starters in de zorg en mantelzorgers. De ADL-assistent zal in de nabije toekomst een grote rol gaan spelen in het oplossen van het grote zorgverleners tekort in Nederland. Door trainingen te geven die direct toe te passen zijn in de praktijk, zal deze starter meteen een inzetbare zorgprofessional zijn.

 

We care you care

 

 

Wij waarderen het enorm dat jij een zorghart hebt. Daarom vinden we het belangrijk dat jij goede zorg wil leveren maar ook kán leveren.


Uitdaging in de zorg


Nederland heeft in de komende jaren een ernstig tekort aan 120.000 goede zorgverleners. (bron: artikel op nu.nl). Zorgland Nederland is dus toe aan een verandering. Meer starters in de zorg en meer waardering voor mantelzorgers.KwaliteitBasiszorg dient gezien te gaan worden als een sterk fundament voor goede zorg. Als de basis goed aangeleerd wordt, dan ontwikkel je goede zorgverleners. We care you care ligt de nadruk op een stevige kwalitatieve basis.


Ambitie


Met het geven van goede trainingen willen wij ervoor zorgen dat we met starters in de zorg, ofwel ADL-assistenten het fundament in de zorg gaan terugbrengen en tegelijkertijd een baan in de zorg toegankelijker en aantrekkelijker maken.ProfessioneelDoor trainingen te geven die direct toe te passen zijn in de thuis situatie, ben jij na de training meteen een inzetbare zorgprofessional. Je weet wat je doet en je doet het goed.Toekomst


Door starters in de zorg en mantelzorgers goed op te leiden, geloven wij ervoor te kunnen zorgen dat de huidige 'overbelaste' verzorgenden IG en verpleegkundigen hun daadwerkelijke vak weer kun gaan uitoefenen. Zodat we mét elkaar de zorg kunnen verbeteren.